Europska Unija

Europski strukturni i investicijski fondovi

Operativni program KONKURENTNOST I KOHEZIJA

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

„Zajedno do fondova EU“

"Jačanje tržišne pozicije poduzeća POSTER primjenom novih mrežnih marketinških rješenja"

Projekt tvrtke POSTER d.o.o. „ Jačanje tržišne pozicije poduzeća POSTER primjenom novih mrežnih marketinških rješenja“ referentne oznake KK.03.2.1.17.0155 financiran je unutar poziva za dostavu projektnih prijava „WWW vaučeri za MSP-ove“ Operativnog programa Konkurentnosti i kohezija 2014.-2020.
Provedbom projekta u trajanju od 12 mjeseci potaknuti ćemo ulaganja u ukupnom iznosu 119.250,00 kn te povećati konkurentnosti i kapacitete poslovanja poduzeća.
Tvrtka Poster d.o.o. se bavi razvojem računalnih igara, računalnom digitalizacijom ljudi i objekata te animacijom i specijalnim video-efektima što je neizbježno u procesu prijenosa informacija u suvremenom načinu života. Budući da je ulaganje u informacijsku i komunikacijsku tehnologiju neophodno da bi se osigurao kvalitetan razvoj poslovanja, unapređena web stranica je upravo pravo marketinško rješenje prilikom poboljšanja prisutnosti tvrtke Poster d.o.o. na tržištu. Obnovljena internetska stranica osigurava jednostavniji pristup traženim informacijama za sadašnje i buduće klijente, a i potencijalni poslovni partneri imaju direktan uvid u efikasnost poslovanja i kvalitetu usluga poduzeća.

Provedbom ovog projekta povećati će se prihodi poduzeća za 10% i otvoriti jedno novo radno mjesto te time povećati konkurentnost na tržištu.

Ukupna vrijednost projekta je 119.250,00 HRK
Iznos koji je sufinancirala EU: 66.780,00 HRK.

Trajanje projekta je godinu dana (od 12.10.2018. do 12.10.2019.)

Kontakt osoba za više informacija je Igor Jurčević. igor@poster.hr

Info